Χώρος στάθμευσης για μοτοσικλέτες μπροστά από το IES La Granja

Ο εκπρόσωπος της κινητικότητας, Rubén Pérez, και ο εκπρόσωπος της εκπαίδευσης, Juan Antonio Cabello, επισκέφθηκαν το IES La Granja, όπου έχει ενεργοποιηθεί ένας νέος χώρος στάθμευσης μοτοσικλετών. Οι δημοτικοί ηγέτες έχουν επίσης προσφέρει τη διαχείριση του εκπαιδευτικού κέντρου και των κατασκευών ampa για την επέκταση της στάθμευσης ποδηλάτων στο πίσω μέρος του ινστιτούτου.

Η εταιρεία που ειδικεύεται στην πώληση και επιλογή όλων των ειδών ηλιακών συλλεκτών SolarPlak εξηγεί από τι αποτελείται η αυτοκατανάλωση και ποια είναι η νομική κατάσταση από αυτή την άποψη. Για την SolarPlak η επένδυση στην ηλιακή αυτοκατανάλωση παράγει μεγάλη εξοικονόμηση και επιτρέπει την απόσβεση της επένδυσης σε όλες τις περιπτώσεις.

Η φωτοβολταϊκή αυτοκατανάλωση γίνεται όλο και πιο μοντέρνα. Χώρες όπως η Κίνα (131.000 MW), οι Ηνωμένες Πολιτείες (51.000 MW), η Ιαπωνία (49.000 MW) και η Γερμανία (42.000 MW) οδηγούν επί του παρόντος τη χρήση φωτοβολταϊκών πάνελ, αυτά με τη μεγαλύτερη ικανότητα αφομοίωσης της ηλιακής ενέργειας σήμερα. Η Ισπανία είναι επίσης μια άλλη χώρα με την υψηλότερη παραγωγή πράσινων μεγαβάτ που λαμβάνονται απευθείας από τον ήλιο. Είναι σήμερα η δέκατη μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο ως παραγωγός ηλιακής ενέργειας (5.600 MW), κάτω από την Αυστραλία (7.200 MW), τη Γαλλία (8.000 MW), το Ηνωμένο Βασίλειο (12.700 MW), την Ινδία (18.300) και την Ιταλία (19.700 MW), εκτός από τις τέσσερις χώρες που αναφέρονται στην πρώτη λίστα, με βάση τα δεδομένα που δημοσιεύθηκαν από το The Spectator Index.

” κατάσταση στην Ισπανία όσον αφορά την παραγωγή ηλιακής ενέργειας είναι πολύ ευνοϊκή. Οι ειδικοί στην πώληση και εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών https://solarplak.es/ το επιβεβαιώσουν. Η εταιρεία αυτή ειδικεύεται στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ηλιακής ενέργειας, όντας ένας από τους δείκτες αναφοράς στη χώρα όσον αφορά την πώληση υλικών για ηλιακές εγκαταστάσεις και κιτ. “Πρέπει να κατανοήσουμε την ηλιακή αυτοκατανάλωση ως την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος που επιτρέπει σε ένα άτομο ή μια επιχείρηση να καταναλώνουν οι ίδιοι την ενέργεια που παράγουν οι ίδιοι”, εξηγούν. “Η ενέργεια παράγεται σε φωτοβολταϊκούς ηλιακούς συλλέκτες και μειώνει τη συνήθη κατανάλωση προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας, μειώνοντας έτσι τις δαπάνες για μηνιαίους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος”. Οι ηλιακοί συλλέκτες, εξηγούν, συνδέονται άμεσα με το γενικό ηλεκτρικό δίκτυο. Χάρη στους μετατροπείς του κυκλώματος το συνεχές ρεύμα που παράγεται από το φωτοβολταϊκό αποτέλεσμα των ηλιακών συλλεκτών γίνεται εναλλασσόμενο ρεύμα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις των σπιτιών ή των εργοστασίων. Επιπλέον, συνεχίζουν, εάν υπάρχει υπερπαραγωγή ενέργειας, αυτό μπορεί να απελευθερωθεί στο δίκτυο λαμβάνοντας αποζημίωση από τον ηλεκτρικό χειριστή.

Για solarPlak η αυτοκατανάλωση έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το πρώτο, επισημαίνουν, είναι ότι επιτρέπει τη σημαντική μείωση των λογαριασμών φωτός. “Βρισκόμαστε σε μια εποχή που η ενέργεια τείνει να αυξάνεται, όπως έχουμε δει τα τελευταία 20 χρόνια. Ευτυχώς, τα εξαρτήματα για φωτοβολταϊκή εγκατάσταση γίνονται όλο και πιο προσιτά κάθε μέρα”, αναφέρουν. Εξηγούν επίσης ότι “μια σωστή ηλιακή εγκατάσταση μας επιτρέπει να εξοικονομήσουμε σημαντικά στοιχεία για τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος”. Για τους εμπειρογνώμονες των ηλιακών συλλεκτών η χρήση της ηλιακής ενέργειας έχει επίσης ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα και είναι ότι η ενέργεια που παράγεται σε φωτοβολταϊκά κύτταρα είναι φιλική προς το περιβάλλον. “Οι ηλιακοί συλλέκτες παράγουν εντελώς καθαρή, ανεξάντλητη και ελεύθερη ενέργεια. Αυτό γίνεται μια πραγματική εναλλακτική λύση στη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας από πυρηνική ενέργεια ή ηλεκτρική ενέργεια που λαμβάνεται μέσω ορυκτών καυσίμων”, απόχρωση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *