Τι είναι το “Δωρεάν στη Θάλασσα” της Νορβηγικής Κρουαζιερόπλοιας; Οι ειδικοί της SoloCruceros μας το εξηγούν αυτό

Ο νέος τρόπος ταξιδιού για τα κρουαζιερόπλοια αντιπροσωπεύει μια αλλαγή από το πρόγραμμα διαμονής Premium All Inclusive, γνωστό ως PAI, το οποίο προσφέρθηκε στη Νορβηγική Cruise Line. Τα τελευταία δύο χρόνια, το νέο μοντέλο έχει εφαρμοστεί με επιτυχία μεταξύ των καταδρομικά σε όλο τον κόσμο, τα οποία έχουν δει τις τιμές των κρουαζιερόπλοιων να μειώνονται και να έχουν μεγαλύτερη ελευθερία επί του σκάφους.

Η ναυτιλιακή εταιρεία NCL της Norwegian Cruise Line έχει επιλέξει πάντα να παρέχει στα κρουαζιερόπλοια μοναδικές εμπειρίες επί του σκάφους. Μέχρι τα μέσα του 2019, η ναυτιλιακή εταιρεία προσέφερε all-inclusive κρουαζιέρες με αντάλλαγμα την αύξηση των τιμών, με απεριόριστη υπηρεσία ποτών, συμπεριλαμβανομένων των τελών επιβίβασης και φιλοδωρημάτων, πακέτο διαδικτύου στο αεροσκάφος, τη δυνατότητα να δειπνήσετε σε εξειδικευμένα εστιατόρια και ένα ορισμένο χρηματικό ποσό για να ξοδέψετε στο πλοίο.

Ωστόσο, η αυξημένη εξυπηρέτηση και η ανάγκη υιοθέτησης μιας πιο ανταγωνιστικής θέσης στον τομέα ανάγκασε τη ναυτιλιακή εταιρεία να επαναπροσδιορίσει την ιδανική ιδέα κρουαζιέρας της, δημιουργώντας το Free at Sea, έναν νέο τρόπο ταξιδιού με πλοίο που δίνει στο καταδρομικό μεγαλύτερη ελευθερία δράσης. «Με το Free at Sea, ο ταξιδιώτης μπορεί να ξοδέψει τα χρήματά του σε ό,τι αποφασίσει, με πλήρη ελευθερία κινήσεων και έχοντας μόνο τις υπηρεσίες που χρειάζεται», εξηγεί η ομάδα SoloCruceros.com, η οποία ειδικεύεται στην ανάπτυξη τεχνολογικών λύσεων για την εμπορία κρουαζιερόπλοιων στο δίκτυο.

Το νέο μοντέλο έχει σχεδιαστεί για να μειώσει το κόστος όχι για την εταιρεία, αλλά για τον ταξιδιώτη, καθώς η προσφορά υπηρεσιών παραμένει άθικτη, αλλά τώρα τα πρόσθετα είναι προαιρετικά. “Η κράτηση μιας κρουαζιέρας στη Norwegian Cruise Line εξασφαλίζει ότι απολαμβάνετε μια καμπίνα πλήρους διατροφής και έχετε τις τιμές που περιλαμβάνονται στο τελικό κόστος και μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από καφέδες, εγχύσεις, μη εμφιαλωμένο νερό και κρύο τσάι”, εξηγούν από την πλατφόρμα.

“Τα πρόσθετα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα σε όλους τους επισκέπτες, μόνο τώρα πληρώνονται μόνο σε περίπτωση που θέλουν να τα απολαύσουν, αποφεύγοντας περιττές υπερβάσεις κόστους για τα καταδρομικά επί του σκάφους”, υποστηρίζουν. “Με αυτό τον τρόπο, ο ταξιδιώτης δεν έχει την αίσθηση ότι έχει πληρώσει για μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που δεν θα απολαύσει πλήρως, αλλά έχει τις ίδιες υπηρεσίες όπως πριν, αλλά τώρα πληρώνει μόνο για αυτό που χρησιμοποιεί”, σχολιάζουν.

Νορβηγική Cruise Line, πρωτοπόρος στην κυκλοφορία γαστρονομικών πακέτων
Μία από τις ναυτιλιακές εταιρείες που έχει καλύτερη προσοχή μεταξύ των καταδρομικών από όλο τον κόσμο χάρη στην ποιότητα της γαστρονομίας της είναι η Norwegian Cruise Line, η οποία προσφέρει στους επισκέπτες όλα τα είδη πακέτων για να απολαύσουν διαφορετικές δραστηριότητες τόσο στο πλοίο όσο και στην ξηρά.

“Πληρώνοντας 99 ευρώ, το καταδρομικό θα είναι σε θέση να επιλέξει δύο ειδικά πακέτα της επιλογής του”, εξηγεί από το SoloCruceros, πρακτορείο που ειδικεύεται σε κρουαζιέρες από το 1994 και τακτικός και προτιμώμενος συνεργάτης των κύριων εθνικών και διεθνών ναυτιλιακών εταιρειών. “Το NCL προσφέρει ένα πακέτο ποτών, ένα άλλο γεύμα, ένα άλλο από εκδρομές, ένα που επικεντρώνεται στις νέες τεχνολογίες και ένα ειδικό για οικογένειες και μεγάλες ομάδες”.

Ένα από τα πιο απαιτητικά πακέτα είναι το γαστρονομικό, καθώς οι επιλογές για να επιλέξετε εστιατόριο σε κρουαζιέρες NCL είναι πολύ πολυάριθμες. “Τα γαστρονομικά πακέτα της Norwegian Cruise Line που ταξιδεύουν σε λειτουργία Free at Sea σας επιτρέπουν να επιλέξετε έως και πέντε δωρεάν γεύματα σε εξειδικευμένα εστιατόρια, έναν τρόπο να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό κάθε βράδυ”, εξηγούν από το SoloCruceros. “Το ίδιο ισχύει και για τα πακέτα ποτών, τα οποία σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε αναψυκτικά, οινοπνευματώδη ποτά, κρασιά και μπύρες στα 22 μπαρ και σαλόνια που περιλαμβάνονται σε κάθε κρουαζιέρα, με όριο τα 15 δολάρι$ το καθένα”, αναφέρουν.

Εκδρομές και τεχνολογία στο Free at Sea
Τα πακέτα που προσφέρει η NCL σας επιτρέπουν επίσης να έχετε επιπλέον κάλυψη κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, παραμένοντας συνδεδεμένοι στο δίκτυο σε περίπτωση που θέλετε να ανεβάσετε αμέσως τις καλύτερες στιγμές της κρουαζιέρας με τους φίλους σας.

“Το πακέτο Internet είναι ιδανικό για να μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας συσκευές Wi-Fi οπουδήποτε στο σκάφος και χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείτε με ένα επιπλέον συμπλήρωμα”, λέει η ομάδα soloCruceros. “Παρά την κατάργηση της περιαγωγής, η χρήση δορυφόρων για την παροχή κάλυψης δικτύου στη θάλασσα είναι σύνηθες για την εφαρμογή προσαυξήσεων για τη χρήση των υπηρεσιών τους, η οποία καλύπτεται από τη σύναψη συμβάσεων αυτών των πακέτων επί του σκάφους”, εξηγεί το προσωπικό της υπηρεσίας.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *