Ο Cash Dian γιορτάζει την 25η επέτειο της εμφύτευσης του στο Jerez

Ο δήμαρχος Mamen Sánchez, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο της Ισότητας και της Διαφορετικότητας, Ana Hérica Ramos, και μαζί με τον διευθυντή του Cash Dian Jerez, Jorge Castañeda Soria, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ανδαλουσιανού ομίλου διανομής Dian στην πόλη, ο οποίος φέτος γιορτάζει την 25η επέτειό του παρέχοντας υπηρεσίες στο Επιχειρηματικό Πάρκο.

Ο δήμαρχος έχει περιοδεύσει στις εκτεταμένες εγκαταστάσεις αυτής της πλατφόρμας, καθοδηγούμενος από τον Jorge Castañeda, ο οποίος εξήγησε πώς είναι η καθημερινή ζωή σε αυτές τις εγκαταστάσεις αφιερωμένες στη χονδρική εξυπηρέτηση της επαρχίας του Κάδιξ και άλλων περιοχών της Ισπανίας, όπως η Μαδρίτη και η Σαλαμάνκα ή οι αυτόνομες πόλεις Θέουτα και Μελίλια.

Ο διευθυντής έχει επίσης τονίσει ότι από αυτή την πλατφόρμα logistics που βρίσκεται στο Jerez πολλά προϊόντα εξάγονται σε χώρες όπως το Μαρόκο, η Λιβύη και η Κύπρος. Τόνισε επίσης ότι ο Όμιλος Dian διαθέτει στο Jerez στόλο 13 φορτηγών με οδηγούς που μεταφέρουν τα προϊόντα στον προορισμό τους και εξειδικευμένη υπηρεσία αρωματοποιίας και φαρμάκων με στόχο τη φιλοξενία.

Μετά την επίσκεψή του σε αυτό το κέντρο εργασίας, ο σύμβουλος συνεχάρη την εταιρεία και σημείωσε ότι “όλες οι πόλεις θέλουν να έχουν μια πλατφόρμα logistics τροφίμων και φαρμακευτικών προϊόντων όπως το Cash Dian Jerez, με ένα ευρύ φάσμα εμπορικών σημάτων και μια έντονη οικονομική δραστηριότητα αφιερωμένη στην εισαγωγή, εξαγωγή και χονδρική διανομή, ικανή να δημιουργήσει έως και 80 θέσεις εργασίας”.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *