Κοροναϊός: Το Κάντιθ επανεισέρχεται σε υψηλό επίπεδο κινδύνου

Το καδινάρι της επαρχίας έχει ήδη εισέλθει στην περιοχή υψηλού κινδύνου, σύμφωνα με την επίπτωση που φτάνει ήδη τις 156,2 προσμείξεις ανά εκατό χιλιάδες κατοίκους σε δύο εβδομάδες. Ο αριθμός που σηματοδοτεί αυτό το επίπεδο είναι 150, όπως ορίζεται από τους δείκτες του Υπουργείου Υγείας για την ανάλυση της εξέλιξης έναντι του Covid, ο οποίος προχωρά στην επαρχία για λογαριασμό του νεοσύστατου τέταρτου κύματος.

Από αυτή την Τρίτη, η συχνότητα εμφάνισης αυξήθηκε έως και 14 μονάδες, και έξι δήμοι της Sierra de Cádiz υπερέβησαν ακόμη και το ποσοστό των 1.000, γεγονός που θα τους αναγκάσει να κλείσουν περιμετρικά, εκτός από τα μπαρ και τα καταστήματα. Αυτή τη στιγμή βρίσκονταν σε αυτή την κατάσταση Ούμπρικ και τώρα προσθέτουν alcalá del Valle, Benaocaz, El Bosque, El Gastor και Puerto Serrano, οι οποίοι ξεκινούν με αυτούς τους νέους περιορισμούς για να σταματήσουν τον Covid από αυτή την Παρασκευή.

Αυτό έχει εκδοθεί από την Επιτροπή Εδαφικής Προειδοποίησης για τη Δημόσια Υγεία Υψηλού Αντίκτυπου της επαρχίας Κάντιθ, η οποία συνεδρίασε την Πέμπτη 8 Απριλίου, από την τηλεματική, υπό την προεδρία του εδαφικού εκπροσώπου της Υγείας και των Οικογενειών στο Κάντιθ, Ιζαμπέλ Παρέδες, για να αναλύσει επιδημιολογικά δεδομένα στην επαρχία.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η επίπτωση είναι ένας από τους δείκτες που καθορίζουν το επίπεδο κινδύνου. Τα άλλα είναι η συχνότητα εμφάνισης στους άνω των 65 ετών, οι διαγνωστικές εξετάσεις, το ποσοστό ιχνηλασιμότητας, η θετικότητα, ο δείκτης κρεβατιού UCI και η πίεση φροντίδας. Σε αυτό το τελευταίο σημείο πρέπει να ειπωθεί ότι τα εισοδήματα αυξάνονται καθώς περνούν οι ημέρες, έως ότου οι περιπτώσεις διπλασιαστούν σε μόλις μία εβδομάδα σε ορισμένα νοσοκομεία Gaddite, αλλά χωρίς να φτάσουν τα επίπεδα κορεσμού στις αρχές Φεβρουαρίου με περίπου 900 να νοσηλεύονται.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *