Η Saldaña διεκδικεί την έδρα της ένωσης γειτόνων La Alternativa στο Σαν Μπενίτο

Το ΡΡ καταγγέλλει ότι από το 2018 «μέλη της AA.VV. Η La Alternativa, στο Σαν Μπενίτο, δεν έχει την έδρα της εκεί όπου μπορείτε να συναντηθείτε ή να οργανώσετε δραστηριότητες. Και από τότε, από τη σοσιαλιστική κυβέρνηση του Mamen Sánchez, δεν του έχει δοθεί καμία απάντηση.”

Οι δημοφιλείς έχουν πραγματοποιήσει συνάντηση με το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Γειτόνων La Alternativa. Στη συνάντηση, ο δημοφιλής εκπρόσωπος, Antonio Saldaña, μετέφερε “την υποστήριξη του ΡΡ σε αυτή τη συλλογική, αποτελούμενη από μεγάλο αριθμό γυναικών, οι οποίοι αισθάνονται εγκαταλελειμμένες επειδή δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον τόπο που ιστορικά στέγασε την ένωση, ούτε να είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν δραστηριότητες που η γειτονιά χρειάζεται τόσο πολύ”. Η Saldaña ανακοίνωσε ότι το δημοφιλές θα φέρει στην ολομέλεια “την ανάγκη για αυτή την ιστορική ένωση να ανακτήσει μια θέση που επιτρέπει στους γείτονες του San Benito να εργαστούν για τη βελτίωση της γειτονιάς όπως και με τις υπόλοιπες ενώσεις γειτόνων”.

Οι γυναίκες του San Benito μετέφεραν στο Λαϊκό Κόμμα τα διάφορα έργα που θέλουν να ξεκινήσουν και τόνισαν ότι δεν μπορούν, από την ένωση, να «ανταποκριθούν στις ανάγκες των γειτόνων επειδή δεν είχαν έδρα για τρία χρόνια πριν από την εγκατάλειψη και την έλλειψη ανταπόκρισης από το Δημοτικό Συμβούλιο».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *