Η Υγεία θα διενεργήσει νέες μαζικές εξετάσεις σε 29 δήμους της Ανδαλουσιανής

Το Υπουργείο Υγείας και Οικογενειών της Χούντας ντε Ανδαλουσία ανακοίνωσε αυτή τη Μεγάλη Πέμπτη ότι θα προχωρήσει στη διενέργεια των προσεχών νέων πληθυσμιακών ελέγχων σε συνολικά 29 δήμους της Ανδαλουσίας, μετά την απόφαση που ελήφθη από τις διάφορες Εδαφικές Επιτροπές Υψηλού Αντίκτυπου της Προειδοποίησης Δημόσιας Υγείας.

Ειδικότερα, οι δοκιμές θα διεξαχθούν σε 29 τοποθεσίες της Ανδαλουσιανής, έξι από αυτές στην επαρχία της Γρανάδας· πέντε στη Τζεν· τέσσερις στην Αλμερία· τρεις στη Σεβίλλη, τη Μάλαγα, το Κάδιξ και την Ουέλβα· και δύο στην Κόρδοβα.

Οι ημερομηνίες αυτών των εξετάσεων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες και τα άτομα που θα υποβληθούν οικειοθελώς σε αυτές θα λάβουν ειδοποίηση με πληροφορίες σχετικά με το πού θα πραγματοποιηθούν, ανέφερε αναλυτικά σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υγείας και Οικογενειών.

Έτσι, στην επαρχία της Αλμερίας, οι δοκιμές θα διεξαχθούν στις πόλεις Αλμπολοντούι, Κουέβας ντελ Αλμανζόρα, Πρόστιμα και Πούλι. Στο Κάδιξ, στους δήμους Μπεναοκάζ, Αλκαλά ντελ Βάλε και Ελ Γκάστορ. Θα ελεγχθούν επίσης πληθυσμοί στις πόλεις Μπαένα και Φουέντε Παλμέρα της Κόρδοβα, καθώς και στους δήμους της Μάλαγα, Σιέρα ντε Γιεγούας, Αρένας και Πουτζέρα.

Στη Γρανάδα, οι δοκιμές θα γίνουν στο Αλμπουνιόλ, το Μπεναμαουρέλ, το Αλμπολότε, το Ατάρφε, το Ντουρκάλ και τη Σάντα Φε, ενώ στην Ουέλβα θα γίνουν στην τοπική οντότητα Θάρσις – που συνδέεται με το δήμο Αλόνο-, Αλμόντε και Ροτσιάνα ντελ Κοντάντο.

Τέλος, στη Jaén θα προβληθούν στο Villardompardo, το Νοαλέγιο, το Τζαμπαλκίνο, το Πόζο Αλκόν και το Τσιλουέβαρ. Και στη Σεβίλλη, στις πόλεις Αλμαντέν ντε λα Πλάτα, Λεμπρίγια και Λα Λουσιάνα.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *