Αυτοκινητόδρομος για την κατασκευή 65 νέων σπιτιών, εννέα από αυτά στο ιστορικό κέντρο του Jerez

Το Συμβούλιο Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχει αδειοδοτήσει κατασκευαστικές εργασίες για την κατασκευή πολυκατοικίας 55 κατοικιών στην οδό Santa Josefina, στην περιοχή Arroyo del Membrillar. Ομοίως, έχει αδειοδοτηθεί για την κατασκευή εννέα άλλων κατοικιών στο ιστορικό κέντρο, ειδικά στην οδό Peones, στη γύρω περιοχή της Plaza Belén, προσθέτοντας συνολικά 65 εξουσιοδοτημένα στην τελευταία συνεδρίαση, προσθέτοντας μια άλλη μονοκατοικία.

Όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος, «και πάλι, δίνουμε το πράσινο φως σε κτηματομεσιτικά έργα στην πόλη που αναμφίβολα θα συμβάλουν στην ενεργοποίηση της οικονομίας και της απασχόλησης», υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι «μία από αυτές τις προαγωγές θα βρίσκεται κοντά στην Plaza de Belén, μια περιοχή που σταδιακά μεταμορφωνόμαστε με δράσεις για την αναγέννηση των δημόσιων χώρων , και ελπίζουμε ότι θα απογειωθεί οριστικά με την κατασκευή των προγραμματισμένων μουσείων.”

Το κτίριο που θα αποκατασταθεί πλήρως στα πιόνια του δρόμου, το οποίο έχει βαθμό καταλογογράφησης της Αρχιτεκτονικής Συντήρησης, θα έχει εννέα διαμερίσματα που θα διανεμηθούν σε ύψος δύο ορόφων.

Από την πλευρά της, η προσφορά που θα χτιστεί στην οδό Santa Josefina, στην περιοχή Arroyo del Membrillar, θα αποτελείται από 55 σπίτια κατανεμημένα σε τέσσερις ορόφους ψηλούς, κοινόχρηστους ιδιωτικούς χώρους, αποθήκη, γκαράζ και κοινοτική πισίνα. Το νέο κτίριο θα έχει συνολική κατασκευασμένη έκταση 6.057 τετραγωνικών μέτρων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *