“Ήταν δύσκολο, αλλά τώρα είμαι ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο”

Μερικές φορές η ζωή δεν είναι ένα μονοπάτι από τριαντάφυλλα για να πάρει τα όνειρα. Μερικές φορές πρέπει να περιμένεις πάρα πολύ για την τέλεια στιγμή, ακόμα κι αν πεθαίνεις να τα αγγίξεις. Λίγα κοιμούνται για να συμπιέσουν το χρόνο, επειδή μερικές φορές είναι καιρός να εργαστούμε σε πολλά πράγματα για να επιτύχουμε μόνο ένα εμπόριο: το επάγγελμα.

Η Irene Flores έχει αγωνιστεί πολύ και για μεγάλο χρονικό διάστημα για να είναι σε θέση να ανοίξει κάθε μέρα τον κυνικό κομμωτή της. Από πολύ μικρή ηλικία αισθάνθηκε ότι η κλίση της ήταν αυτή, αλλά για να ανοίξει την επιχείρησή της έπρεπε να εργαστεί 15 χρόνια στη φιλοξενία και 4 καθαριστικά και σπίτια. “Αυτό είναι το πάθος μου, είμαι τα τρελά σκυλιά (γέλια). Δεν θα το είχα κάνει αυτό αν δεν ήταν η οικογένειά μου, αλλά εδώ είμαι, πλήρως χαρούμενος», δηλώνει η επιχείρηση Jerez.

Στις 8 Μαρτίου, ημέρα της γυναίκας, σήκωσε για πρώτη φορά την ακύρωση του κυνικού κομμωτή που πήρε το όνομά της (στη λεωφόρο St. John Bosco) και κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα ξύπνησε κάθε μέρα ως ο πιο τυχερός εργαζόμενος στον κόσμο. “Για να φτάσουμε εδώ όλα ήταν πολύ δύσκολα. Μερικές φορές έπλενα μερικά σκυλιά στην αυλή της γιαγιάς μου επειδή μου αρέσει, απλά μου αρέσει. Σηκώνομαι στις πέντε για να πάω να καθαρίσω και να μελετήσω τη νύχτα για πολλά χρόνια», θυμάται η Irene, η οποία έχει πτυχίο που πιστοποιεί τις γνώσεις της για την κομμωτική σκύλων και είναι επίσης ειδικός στα σκυλιά νερού.

“Επέζησα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο από πολύ καφέ και Red Bull. Ήταν δύσκολο, πολύ κουρασμένο και μερικές φορές δεν είχα καν χρόνο να φάω… Αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο», αναγνωρίζει ο επιχειρηματίας, η μητέρα ενός αγοριού και ενός κοριτσιού. “Αυτό το μήνα ήμουν ανοιχτός δεν περίμενα τόσους πολλούς ανθρώπους να έρθουν, είμαι τώρα η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο”, λέει με ενθουσιασμό η Ειρήνη.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *